2012. január 30., hétfő

KIÁRUSÍTÁS!! meleg téli KESZTYŰ szőrös polár bélés - Jelenlegi ára: 300 Ft +


SZEKRÉNY- ÉS POLCÜRÍTÉS
Eladó a képeken látható 1 pár téli, nagyon meleg, polár béléses kesztyű. Divatos, szőrös. Sötétszürke színű, törtfehér virág mintával.  Keveset használt, állapota újszerű, a jobb kéz hüvelykujjnál áll ki kicsit az összekötő cérna (lásd a képet). Kényelmes viselet, nagyon szép színe van és melegen tart kint a hidegben is. Nem vízhatlan, de tovább tudsz vele hógolyózni, mint egy sima vékony kesztyűvel. : )
Mérete:
hossza az aljától a középsőujj végéig: 23 cm
csuklónál szélessége: 8 cm
kézfejnél: 10, 5 cm
Az anyag csak kicsit enged, a mért adatokból kb. 0, 5 centit le kell venni a bélés miatt.
Kérdezz bátran!  
A termék a fényképeknek és a leírásnak megfelelő állapotban és tartalommal , dohányfüst- és állatszőr-mentes környezetből.   Ha bármire kíváncsi vagy, kérdezz, szívesen válaszolok!
Utólagos reklamációval nem tudok foglalkozni, árut nem cserélek. Csak akkor licitálj, ha komolyan érdekel a termék, mert licitet nem törlök. Minimum 5 termék villámáras vásárlása esetén kedvezményt adok.
Ne habozz, vásárold meg tőlem villámáron!
Az utalás beérkezésétől számítva 1-2 munkanapon belül postázok! A postaköltség a posta aktuális díjszabása szerint alakul. Mindkettőnk érdekében csak ajánlottan postázok!   A vaterán megadott postaköltség saccolt, pontosat az aukció lezárásakor adok. Személyes átvétel februártól Pécsen is lehetséges! Nyertes licitálás vagy villámáras leütés után kérlek vedd fel velem a kapcsolatot 1-2 napon belül. Kérlek csak akkor licitálj, ha az utalást meg tudod oldani egy héten belül!  
Ments el kedvenc eladóid közé, hogy ne maradj le az újonnan feltöltött termékekről!
További kedvező árú termékeket találsz nálam, ha a nevem alatt rákattintasz
"Az eladó további termékei" linkre!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Folyamatosan töltök fel könyveket, DVD-t, CD-t, PC játékokat, újságokat, ruhákat és egyéb termékeket. Nézz körbe nálam, válogass és spórolj a postaköltségen!
B. Ú. É. K.



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 20:44
. KIÁRUSÍTÁS!! meleg téli KESZTYŰ szőrös polár bélés - Jelenlegi ára: 300 Ft

Fontos